Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΛΕΣΧΩΝ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ




Η φετινή πρωτοχρονιάτικη πίτα των Μοτολεσχών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου που βρίσκεται στον Νομό Καβάλας.
Η τοπική Μοτολέσχη με την ονομασία ΠΕΡ.Α.ΜΟ.Σ. (Περιηγητικός,Αθλητικός,Μοτοσυκλετιστικός,Σύλλογος) για 2η φορά από την ίδρυση του συλλόγου αναλαμβάνει την εκδήλωση κοπή πίτας για τις Μοτολέσχες της ΑΜΘ.
Η κοπή πίτας θα γίνει στο Cafe bar ''MAD HOUSE'' που βρίσκεται στην παραλιακή ζώνη της Νέας Περάμου.
Εμείς θα σας παρουσιάσουμε έναν χάρτη για να βοηθήσουμε τους φίλους μοτοσυκλετιστές που θα έρθουν από διάφορες περιοχές της περιφέρειας.

Οι φίλοι που θα έρθουν από τα δυτικά (παλιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Καβάλας) και μπούνε από τον κόμβο Περάμου Ελαιοχωρίου θα συναντήσουν κατά την είσοδο τους στην Πέραμο την κεντρική οδό 28ης Οκτωβρίου η οποία κατεβάζει προς την παραλία και την Λεωφόρο Νίκης.Μόλις διασταυρώσουμε με την Λεωφόρο Νίκης στρίβουμε δεξιά και συνεχίζουμε παραλιακά έχοντας στο αριστερο μας χέρι την θάλασσα και τις ωραίες εικόνες που προσφέρει.500 μέτρα μετά την διασταύρωση που προαναφέραμε θα φθάσουμε στο Cafe bar ''MAD HOUSE''.



Μπαίνοντας στην Νέα Πέραμο από τα ανατολικά,δηλαδή από την μεριά της Καβάλας οδηγούμε πάνω στην Λεωφόρο Νίκης.Κατά την είσοδο μας στην Νέα Πέραμο ο επισκέπτης θα συναντήσει την Μοτολέσχη Νέας Περάμου η οποία είναι μέσα σε πλατάνια και πεύκα ενώ χαρακτηριστικό ειναι το πετρινο εκκλησάκι της Παναγιάς Φανερωμένης ακριβώς δίπλα απο την Μοτολέσχη.



Συνεχίζοντας στην Λεωφόρο Νίκης μπαίνουμε ουσιαστικά μέσα στην Νέα Πέραμο και ακολουθάμε την παραλιακή ,όπως δηλαδή συνεχίζει ο δρόμος.Ο επισκέπτης θα συναντήσει πλήθος καταστημάτων στον ίδιο δρόμο με ταβέρνες,σνακ μπαρ,ζαχαροπλαστεία,μάρκετ,είδη δώρων,φαρμακεία,τράπεζες με ΑΤΜ (Τράπεζα Πειραιώς με ΑΤΜ και ΑΤΜ Εθνικής),ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.α. πολλά.

Για να φθάσουμε στο Cafe Bar ''MAD HOUSE'' συνεχίζουμε πάντα στην Λεωφόρο Νίκης και έχοντας στο αριστερό μας χέρι την Θάλασσα και της εκπληκτικές εικόνες που θα δει ο επισκέπτης με τον κόλπο των ''ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ'' και τα 2 νησάκια.

Στην παρακάτω φώτο με κόκκινη γραμμή είναι η Λεωφόρος Νίκης που βρίσκεται διπλά στην παραλία και το Cafe bar ''MAD HOUSE'' ( https://www.facebook.com/madhouse.neaperamos/ )



Γενικά η εκδήλωση θα ξεκινήσει κατά τις 12 το μεσημεράκι.


Οι φίλοι μοτοσυκλετιστές έχουν την δυνατότητα να δούνε διάφορα αξιοθέατα στην Νέα Πέραμο.Η παραλιακή ζώνη με τις φυσικές ομορφιές,τα Βυζαντινά Κάστρα της Ανακτορούπολης,οι Αμμόλοφοι που τώρα το χειμώνα προσφέρουν μια φυσική ηρεμία κ.α. πολλά σας τα παρουσιάζουμε με λίγες φωτογραφίες ώστε να πάρετε μια πρώτη γεύση πριν την επίσκεψη σας.






Όπως γράψαμε πιο πάνω υπάρχουν καταστήματα για όλα τα γούστα,για φαγητό,γλυκό κτλ με άριστη ποιότητα και χαμηλές τιμές.
Επίσης είτε ρθειτε από δυτικά είτε από ανατολικά υπάρχουν βενζινάδικα τα οποία είναι ανοιχτά και την Κυριακή.

Καλή αντάμωση λοιπόν την Κυριακή 19/02/2017


Μάκης Ζουμπλιός
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας
Νέας Περάμου
Μέλος Μοτολέσχης Νέας Περάμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου